Me har fagfolk - dei du treng

Industri

Engineering
Engineering er et av våre spesialområder. Vår engineeringsavdeling ligger i Riga, Latvia og i Klaipedia, Litauen. Dette gjør oss fleksible slik at engineerings-prosjekter kan gjennomføres i Baltikum eller i Norge.

Les mer

 

 

Mekanisk 
Våre verksteder ligger i Estonia, Lativa og Litauen, dette gjør oss konkurransedyktig med hensyn til pris og kvalitet. Alle våre verksteder har de nødvendige sertifikater.

Les mer

Bygg og anlegg

Vi tilbyr industribygninger ihht TEK 10, ferdig oppført for totalleverandør eller struktur ihht til EN 1090-2.

 

Vi tilbyr også:

Design og arkitektur
Prosjektering ihht EN1090-1
Ombygging
Fornying
Oppgradering
Oppføring struktur og sandwich

 

 

 

Bemanning

Vi søker etter fagfolk i hele Europa gjennom dyktige samarbeidspartnere. Vi kvalitetssikrer potensielle kandidater gjennom referanser og vandel. Vi jobber kostnadsfritt inntil du som kunde velger å ansette en av våre kandidater. Vi tilbyr å leie inn personell til både korte og lange oppdrag.

Fagområder: Engineering  //  Bygg & Anlegg  //  Industri

iBox Bemanning jobber raskt for å finne en kandidat som har de rette kvalifikasjonene og personlige egenskaper som passer din bedrift. Vi utfører grundige intervju og legger store ressurser i analyse og utvelging av de dyktigste kandidatene i din bransje.

Vi tar oss av alt det praktiske.
– Utbetaling av lønn / Feriepengar
– Arbeidsgiveravgift
– Forsikring
– Sykelønn
– du har ingen kostnadar ved sykefravær
– Godkjente ID-kort for arbeidstilsynet
– Vi organiserer bolig, opphaldsløyve, arbeidsløyve og skattekort

JOBB/KARRIERE
Vi er hele tiden på utkikk etter kvalifiserte kandidater til jobber innen faga bygg og anlegg, mekanikere, sjåfører, industri. Vi opererer med både langsiktige og kortsiktige kontrakter, og etter endt oppdragsperiode kan det og være mulighet for fast stilling. Send inn din CV til oss: ibox@ibox.no